Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers

12 Eylül 2010 Pazar

Egenin toprak sevgisi:))

Bayramda Gaziantep'teydik. Tahir'in nöbeti olduğu için memleketlere gidemedik. Kurban bayramına kaldı artık. Arkadaşlarımız bize geldi, biz onlara gittik. Eğlenceli geçti. Hele Ege bütün kurtlarını döktü. Banuların meyve ağaçlarının arasında daha yeni yaptırdıkları evde Ilgaz ve Pırıl'la birlikte oynamaya doyamadılar. Bir de köpek yavruları vardı, tam sekiz tane... Biraz onlarla, biraz toz toprakla biraz da koşuşturarak gece ayrılana kadar oynadılar. Bizim için de güzeldi. Tahir mangal yaktı, kebapları yaptı. Biz de keyifle yedik. Gerçekten güzel vakit geçirdik:)
Ege ve Ilgaz bahçenin taşlarını ayıklıyorlar:)
Yavrular etlere gömüldüler...
Ilgaz ve Ege kumla oynadılar ama her tarafları kuma bulandı... Temizlemek mümkün değildi. Evden gidip terlik ve ayakkabı getirmek zorunda kaldım... Üstlerini tamamen değişmek zorunda kaldık... Ama onlar için nasıl bir keyif olduğunu anlatmanın imkanı yok:)
Bu fotoğraf herşeyi yeterince açıklıyor zaten:))




Babalar mangal başında, mangalcı başı da Tahir...
Veee çocuklar sofra başında...
Çooook güzeldi...


2 yorum:

  1. Kolaj cok güzel olmus ayy ne cabuk büyüyorlar :(

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten öyle, büyümeleri güzel de onlar büyüdükçe biz de yaşlanıyoruz. Bazen moralim bozuluyor. Zaman öyle çabuk geçiyorki. Bu zamanları çok özleyeceğimi biliyorum, hatta Egenin bebekliğini bile özlediğimi söyleyebilirim. Egeye bol bol sarılmaktan başka yapacak birşey yok:)Bu tosbağacıklar bizim herşeyimiz:)

    YanıtlaSil