Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers

7 Aralık 2010 Salı

Haftasonunda bağ evindeydik

Haftasonu kuş evimizi yerleştirmek ve de mangal yapmak için bağ evine gittik. Ege'nin seneler önce aldığımız salıncağını da götürüp ağaçlardan birine kurduk. Ege'nin keyfine diyecek yoktu açıkçası. Salıncakta epey sallandı.

Sonra babasıyla birlikte kuş evini yerleştirmeye geçtiler. O kadar emeğe değdi gibi duruyor. Umarım içine kuşlar yavrular da amacına ulaşır. Kuş evi de yerine asıldıktan sonra Ege bahçe işlerine girişti:) Biraz çapaladı, biraz tırmıkladı, biraz çamurla oynadı...

Ve o kadar yorulduktan sonra hepimiz çok acıktık. Mangalda kebaplar, hele de Antepte kasabın hazırlayıp da verdiği kıyma kebabı gerçekten çok lezzetli oluyor. Hazırladığı dediğim de kebap sadece zırhta çekilmiş kıyma ve tuzdan oluşuyor, içinde başka hiçbirşey yok. İlk yediğimde öyle olduğuna inanmamıştım. Bizim şimdiye kadar aldığımız kıymalardan çok farklı. Açık havada da insan yemeye doyamıyor...

Çok güzel bir haftasonundan sonra işe başladığımda her tarafım ağrıyordu. Vücudumuz ne kadar hammış. Bizim nesil kof çıktı galiba:)

2 yorum:

  1. Küçük adamım yaa :):) Bayılıyorum şu pozlara :) botları da süper :):)
    Ege de yedi mi bari kıyma kebabı?

    YanıtlaSil
  2. Ege köfte yedi. Onu da Ilgazı geçmek için inada bindirerek yedi. Yoksa et kim Ege kim... gerçi çok da acıkmıştı, onun da etkisi vardır herhalde:)

    YanıtlaSil