Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers

24 Ekim 2011 Pazartesi

Yazdan beri çok şey birikti, çooook

Yaz tatilinde kalmıştık galiba:)
Tatilin ilk gününü Uşakta babaannemizin yanında geçirdik. Ege nihayet bol bol uçurtma uçurabildi. Bir süre sonra "yoruldum, artık sen uçur" deyip uçurtmayı verdi bize. Kendi tarlalarda alabildiğince koştu koştu, çok mutluydu kuzum.Çok özgürdü çünkü...



Babasıyla uçurtmaya mektup yolladılar

Oradan geçtik Marmarise. "Yaşasıııın"diyerek, "oh be, iyiki gelmişiz" diyerek, bol bol dinlenerek, bol bol gezerek geçti tatilimiz. Öyle iyi geldi ki.


Egeyle beraber dubalara gittik. Giderken yorulduğu için sırtımda gidip sırtımda döndü tosbağa. Dubalardan da dönmek istemedi çünkü orada hem iple hem dubalarla oynuyorduk. Çok eğlendi kuzucuğum. Fotoğraftaki iki küçük kafa biziz:)

Ben nereye,yavru kuş oraya


Çınara uğramadan olmazdı tabiiki. Bu seferki sıcacık köy ekmeğine, petek bala ve kaynak suyundan demlenmiş çaya doyamadım. Maksimum yedik, yine olsa yine yerim valla:)

Marmaristen Ölüdenize geçtik. Orada da çok eğlendik. Açık deniz olan plajında daha önce hiç girmemiştik, bu sefer merak edip girdik. Çok dalgalıydı. Önce ben girdim, Egenin kolluklarını almıştık ama çok dalgalı olunca biraz çekindik doğrusu. Ama Ege gircem diye tutturunca girdi tabii. Ve dalgalarla oynamak öyle zevkliydi ki, üstüne bir de yağmur başladı. Değmeyinkeyfimize. Ege de ben de gülmekten öldük. Otele de yağmur altında yürüyerek gittik. Tatil bence en güzel günüydü. Ama ne yazıkki o güne ait bir fotoğrafımız yok.



Ve döndük evimize. Evim evim güzel evim. İnsanın evi gibisi yok.


Ege Bey kahvaltı yapıyor. Koca göslü oğluuum.
Domates canavarıııı


Tren meraklısı Ege Antepte İstasyon adındaki tren kafede atladı trene, hiç kaçmaz:)
Antep'in meşhur Kavaklık parkı. Dışarıdan gören biri haftasonu oranın yandığını düşünür:)
Antep klasiği:)



Bağ evinde özgürlüğünün tadını çıkarıyor tosbağam
Küçük adamlar maç yaparmış...
Babalar katılmadan olmaz:)
Ege ve toprak...

Üç kafadar iş başında...
Ardayla otoyol yapıyorlarmış, hem de otoban çıkışıymış.

Ve oğluşum okula başladı, daha doğrusunu anasınıfına. Ve bu sene forma giyeceklermiş. Büyüyor benim kuzum yahu.
Allah bahtını açık etsin oğluşumun. Daha yolun çok başında. Umarım başarılı bir okul hayatı olur. Umarım tüm isteklerini gerçekleştirebileceği bir hayatı olur. Umarım çooook mutlu olur.

3 yorum:

  1. Okullu olmus kuzun cok güzel büyümüs de. Uzun zamandir haber alamamistik sizden iyi oldu. biz ayniyiz bebek ve mehmet. en kisa zamanda bulusalim istanbula gelince haber verin yaaa.
    öptüm

    YanıtlaSil
  2. Nihayeet bi kayıt attın şu bloga :) İyi oldu :)Koca adam oldu yaa..bütün fotoğraflar çok güzel :) Uzaktan çektiğin uçurtmalı poza bayıldım..
    Hepsinde mutlu Ege :) Demek ki seviyor orayı..
    Akıllı bıdığım benim, şansı bol olsun inşallah..

    YanıtlaSil
  3. benim dünya tatlısı paşa oğlum tatiliniz çok güzel geçmiş resimlerin hepsi güzel,eşortmanlarıda ne güzel yakışmış oğluşuma.ALLAH oğluma sağlıklı,başarılı,mutlu,uzuuuuuuun ömürler versin.anannesi ve dedesi onu çooooook seviyor hep sevicek.

    YanıtlaSil