Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers

30 Mayıs 2011 Pazartesi

İstanbuldan şeker mi şeker kareler:)

19 Mayısı fırsat bilip Ege'yle İstanbula kaçtık. Babamız Antalyada kongredeydi. Ösgül teyzeler, Orkun dayı ve anneannelerle güzel vakit geçirdik. Ailenin en minik üyeleri de baya büyümüşlerdi. Onları öpe öpe, yiye yiye bitiremedik. Ege yine biraz kıskanma triplerine girdi; bebeklerin mama sandalyelerine çıkıp oturdu, yürüteçlerine bindi, yataklarına çıktı, emziklerini emdi:)) Yeniden bebek oldu benim koca tosbağam.Biz de hiçbirşey demedik, üzülmesin, stres olmasın diye. Bir süre sonra alıştı.Ama yine de özellikle anneanne ve dedenin ilgisini paylaşmak pek istemedi. Yine de çok güzel vakit geçirdik. Gezdik, tozduk, yedik, içtik ve döndük kürkçü dükkanına:)
İşte şekerlerin biri:)
Yerim senin o koca gösleriniiii
Ve ikinci şeker, tatlı mı tatlı:)
Ve üç şeker birarada, dünyanın en tatlıları
Ege şebeklik peşinde:)
Anneanne torunlara doyamadı
Kuzey Ali'yi de görmeye gittik, daha miniciiiik bir şekercik:)
Allah analı-babalı büyütsün inşallah
Ege dede ve anneannesiyle uçurtma uçuruyor...
Koş dede kooooş:)
Ege önde, anneanne arkada...
Deniz bey fotoğraf makinesinin peşinde aslında.
Ve nihayet yakaladım Doğa'nın meşhur "hüüü"sünü:)))
Nasıl hoşlarına gidiyor, ikisi de kıkır kıkır
Son akşam hep birlikte boğazda balık yemeye gittik, çok güzel geçti
Ege bu fotoğrafı ilk gördüğünde "anne,Ösgülüyle ikinizin kafaları aynı" dedi, gülmekten öldük. Sonra da "anne, dayımın da kafası aynı. Hepinizin kafası aynııııı" diye kopardı bizi:)

4 yorum:

  1. Ay nihayet koyabildin şu fotoğrafları abla :):) Hepsi çok çok güzel çıkmış :) Annemin iki çantayla uçurtma peşinde koşturması çok komik :) Çocuklarımızın fotoğraflarının hepsi çok güzel ama benim favorim, üçümüz birarada çektirdiğimiz fotoğraf..iyiki çekmişiz..Ege yorumuyla beni de kopardı :):):)

    YanıtlaSil
  2. Bu arada çok da doğru gözlemlemiş akıllı bıdık :):) Fotoğrafa tekrar bakıyorum harbiden üçümüzün de kafası aynı :) yuvarlak surat :)
    Deniz ve Doğa da biz gibi olacak bence :) Ege biraz babaya benziyor sanki o konuda :)

    YanıtlaSil
  3. Valla üçümüzün olduğu fotoğraf benim de favorim. Ege şekil olarak kime benzemiş bilmiyorum, yüzü yuvarlak değil ama kafası da kocaman değil:) Oğluşumun herşeyi karışık olmuş yahu:) Doğanın kafası bizimkine daha çok benziyor ama Denizinkinden pek emin değilim, onunki daha farklı gibi.

    YanıtlaSil
  4. Canlarımız en kıymetlilerimiz bize yaşattınız güzel ve güzel günler için hepinize çook teşekkür ederiz.hepinizi sevgiyle öpüyoruz resimlerin hepsi çok çok güzel çıkmış.

    YanıtlaSil