Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers

14 Kasım 2011 Pazartesi

İki küçük tosbağacık Ege abilerini ziyarete geldi:)

Kurban Bayramında koskoca bir aile olarak hep birlikte Gaziantepteydik.
Fatma-Cihan-Orkun-Özgül-Devrim-Doğa-Deniz-Özlem-Tahir-Ege-Cevriye-Tarık olarak sıralayabilirim. Dediğim gibi koscoca olmuşuz artık:) Hep birlikte olmak güzeldi. Bayramlarda "aile" anlamını buluyor galiba.Deniz yemeğini yerken Ege abisi de ona eşlik ediyor:) Arabaya binmek gibi bir derdi yoktu aslında:)








Bayram sabahından...


Kavaklıta yürüyüş çok renkliydi.














Kuzucuklar, yapraklarla çok eğlendiler.


Dedesi torunlarını oynatıyor:)





Kuzuların da keyfine diyecek yok tabi...





Ege numara yapıyor, Babaanne torununun başında:)


Kurban eti parçalama aşaması:) Baş kasap ve yardımcıları:)


Aslında Antep'e gelmek için yanlış bir zamandı çünkü Antep'te bayramda heryer kapalı olur. Yine de bayramın ikinci "Bayazhan" açıktı ve hep birlikte yemeğe gidebildik. Çocuklarla biraz zor olsa da değişik bir ortam görsünler istedik. Orkun'u askerden önceki son görüşümüzdü. Özlem giderdik.



Özgüller, Orkun ve Tarık salı günü döndüler. Annemler ve kayınvalidem cuma gününe kadar kaldılar. Dolayısıyla onlara daha çok yer gezdirebildik. En azından yeni açılan mozaik müzesini (Zeugma) gördüler. Mozaiklar müthiş eserler, kıymetini bilene... Bir hologram vardı müzede. Suda yüzen yapraklar ve toplar çocuklar bastıkça kaçıyordu. Doğal olarak Ege'nin çoook hoşuna gitti.




Güzel bir bayram geçirdik. Bundan sonra da tüm bayramlarımızı çoluğumuzla çocuğumuzla ailecek, sağlıklı, mutlu ve neşeli geçirmek kısmet olur inşallah...







3 yorum:

  1. Bizim için de çook çok güzel geçti. Çocuklar da keyifliydi Allah'tan :) Biz o mozaikleri çoktaaan gördük ama yeni müzeyi gezmek isterim bi dahaki gelişimizde, eskisinden daha büyükmüş..

    YanıtlaSil
  2. İnşallah,kısmet ne zamana bakalım.

    YanıtlaSil
  3. çooook güzel bir bayramdı.çocuklarım , torunlarım ve dünürüm hepimiz bir aradaydık.birdahaki bayramlarda inşallah bizde oluruz.ALLAH daha nice böyle güzel bayramlar kısmet etsin.sevgilerimle hepinizi öpüyorum.

    YanıtlaSil