Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers

20 Aralık 2010 Pazartesi

Ege'nin doğumgünü!

Ege dört yaşını doldurdu. Zaman ne kadar çabuk geçiyor. Sanki dün doğmuştu. Bundan sonrası da eminim çooook çabuk geçecek. Bu sene Ege doğumgününü evde kutlamak istediğini söyledi. Ben aslında okulda arkadaşlarıyla kutlamak isteyeceğini düşünmüştüm ama istemiyormuş. Buna rağmen okulda kendi pastalarını yaparak doğumgününü kutladılar. Ama Ege'nin aklı evdeki doğumgünündeydi. Tren Thomas'lı pasta istedi. Bu aralar yine Thomas hastası. Her yere Thomas ve iki vagonuyla gidiyoruz:) Kaybolurlarsa vay halimize. Oğluşumuzun isteğini kırmadan ona partisini hazırladık. Ama doğum gününde herkes geldikten ve mumları yaktıktan sonra Ege mutfaktaki masanın altına kaçtı. "Ben üflemeyecem, ben doğumgünü istemiyorum" diyerek gelmek istemedi. Ben de kucağıma alıp benim üfleyeceğimi söyledim. Mumları üflememle birlikte kucağımdan kaçıp odasına gitti. Dolayısıyla şöyle ailecek bir fotoğrafımız olamadı. Hiç kimse Egeyi kutlayamadı. Allahtan sonradan açıldı da keyfine varabildi:)

İşte Tren Thomaslı pastası
Ve doğumgünü çocuğu


Şımarık tosbağam benim



Gidip gelip kurabiyeleri götürdü
Ege'nin minik arkadaşı Ege, minik Bonus:)


Ege ve Melis pasta peşinde...


Ve işte benim çocuklara sürprizim, konfetiler. Her çocuk için bir kutu hazırlamıştım, hepsinin başından aşağı dökülünce bayıldılar. Hepsinin en çok hoşuna giden kısım buydu.











Ve Ege'nin arkadaşı tatlı Pırıl. İlk tanıştıkları zamanlarda Ege ona "Fırıl" diyordu:)
Ve Cem bey. Arkadaşımız biraz saldırgan. Bütün çocukları elden bir geçiriverdi:)

Ve parti bittikten sonra 50 tane balonu napcaz diye düşünürken Ege'nin eline bir tane toplu iğne verdim, patlat hepsini dedim. Bir hoşuna gitti. Hiç acımadan patlattı valla:)
Dördüncü doğumgünümüzü de güzel bir şekilde atlattık. Hem çocuklar hem biz gerçekten güzel vakit geçirdik. Bizimle birlikte olan arkadaşlarımıza çooook teşekkürler ve sevgiler.

3 yorum:

  1. Canım yeğenim, daha nice nice 4 yaşlara, sağlıkla, mutlulukla, huzurla..
    Seni çok çok çok çoook seviyorum..

    Abla konfetilere de bayıldım :)

    YanıtlaSil
  2. canım dogum günün kutlu olsun

    YanıtlaSil
  3. Nice güzel yaşlar olsun Ege'ye.. sağlıkla, huzurla ve sevdikleriyle.. sevgiler.

    YanıtlaSil